Ciprian Portnoi

Avocat fondator & coordonator

 

Este absolvent de Drept si Relatii Internationale din anul 1997 si, din acelasi an, a devenit membru al Baroului Bucuresti.

Incepind cu anul 2003, a fost unul dintre participantii activi la formarea si perfectionarea legislatiei aplicabile exproprierii imobilelor proprietate privată afectate de lucrările de construcţie de autostrăzi şi drumuri naţionale, legislatie care a permis urgentarea considerabilă a procedurilor de expropriere a imobilelor afectate de astfel de lucrări (Legea nr. 198 / 2004 și primele sale Norme Metodologice aprobate prin H.G. nr. 941 / 2004, O.U.G. nr. 228 / 2008, etc.)

In paralel, a implementat și coordonat cu succes pentru Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din Romania S.A., procedurile de expropriere in cadrul unor proiecte de infrastructura de anvergura, care au afectat un numar de peste 14.000 imobile.

Principalele domenii de expertiza ale sale sunt real estate si infrastructura, drept comercial si corporatist, insolventa, achizitii publice.

Calificari:

– master in Drept Financiar, Bancar si al Asigurarilor

– curs FIDIC absolvit

– expert atestat Achizitii Publice

– expert atestat accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene.

Vorbește următoarele limbi străine: engleza si franceza.

E-mail: ciprian.portnoi@portnoi.ro